Σχετικά με εμάς

Αρχική  /  Σχετικά με εμάς

Ποιοι είμαστε

Η Just Courier δραστηριοποιείται στον χώρο των ταχυμεταφορών και εμπορευμάτων.

Μια νέα, ανερχόμενη επιχείρηση με έμπειρο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό, παρέχει αποτελεσματικά ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών μεταφοράς, απευθυνόμενη σε ιδιώτες και επαγγελματίες, όπως: επείγουσες ταχυμεταφορές επιχειρησιακών/τραπεζικών εγγράφων, άμεση παράδοση προσωπικών ειδών, εγγράφων και μικρό-δεμάτων, διενέργεια εισπράξεων και παραδόσεις με διαδικασία αντικαταβολής.

Η επιχείρηση μας ανταποκρίνεται σε όλα τα είδη μεταφορών με υπευθυνότητα και σεβασμό στα εμπορεύματά σας, τα οποία και ασφαλίζουμε για τυχόν φθορές και ζημιές. Φροντίζοντας για την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας.

Η Just Courier έχει άδεια λειτουργίας από την Ε.Ε.Τ.Τ. (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων) με αριθμό 20-133, διασφαλίζοντας στον πελάτη την εξειδίκευση του προσωπικού, τις άριστες υπηρεσίες και τις υψηλές συνθήκες ασφάλειας.

Για τις αποστολές με προορισμό το εξωτερικό, συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες μεταφορών παγκοσμίως, εξασφαλίζοντας σε εσάς εγγυημένη παράδοση των αποστολών σας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σήμερα η Just Courier, είναι η ιδανική επιλογή για την επιχείρηση ή τον απλό καταναλωτή, που ζητά αποστολές με ταχύτητα, ασφάλεια, πλήρη ενημέρωση και συνέπεια.

12

υπηρεσίες

4

τρόποι αποστολής

230

σημεία διανομής

Αρχές της δουλειάς μας